Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2
1  Eğlence / Forum Oyunları / Ynt: Bir Harf Değiştirerek Yeni Kelime Türetme : Eylül 07, 2008, 07:30:22 ÖÖ
Alıntı:ß є ڪے ! к т Λ ڪے tarafından gönderildi.
Alıntı:FATİH UZUN tarafından gönderildi.
at Cheesy

ama olmas kurallara aykırı 3 harf olucak Wink
devam ediyorum
MAT

sat
2  KONU DIŞI / Cıvıltı / Ynt: kaplumbağa.... : Temmuz 19, 2008, 08:40:42 ÖS
bunu bende milette anlatıp duruyordum çok hoşuma gitmişti. Cheesy
3  ÜYELERİMİZ / Sohbet / Ynt: ANAMURDAN FOTOLAR.... : Temmuz 15, 2008, 03:59:39 ÖS
eğer yolunuz düşerse uğramanızı tavsiye ederim.anamur tam bir aile şehridir.
4  ÜYELERİMİZ / Sohbet / Ynt: ANAMURDAN FOTOLAR.... : Temmuz 15, 2008, 01:10:04 ÖS
BU FOTOLARI FATİHOCAM İSTEDİ DİYE KOYMUŞTUM AMA FOTOLARLA ANAMURU PEK TANITAMADIM EN KISA SÜREDE KENDİ ÇEKİMİM OLAN FOTOLARLA  TEKRARDAN ANAMURU TANITACAĞIM.
5  ÜYELERİMİZ / Sohbet / ANAMURDAN FOTOLAR.... : Temmuz 15, 2008, 01:07:00 ÖS
ANAMURUN TEPEDEN GÖRÜNÜŞÜ.DENİZE DOĞRU KALAN KISIMLARDAKİ BEYAZ SERALARDA MUZ SERALARI BU FOTU 4-5 YILLIK Bİ FOTO ŞİMDİ  BOŞLUKLARDA YER KALMADI HER YER MUZ SERASI OLDU.

BURASIDA ANTALYA-MERSİN YOLU ÜZERİNDEKİ MAMURE KALESİ.

BURASI ANAMURUN KÖYLERİNDEN BİRİNDE BULUNAN KÖŞEKBÜKÜ MAĞARASI BU MAPARANIN ASTIM HASTALARINA İYİ GELDİĞİ SÖYLENİR.

BUDA ANAMUR HALKININ GEÇİM KAYNAĞI İNSANLARIN ÇOK FAZLA GELİR SAĞLADIĞI MUZZ.(ANAMUR MUZU)

MUZA SARILAN ADAMDA ENİŞTEM OLUR ANAMUR MUZ ŞAMPİYONU EN FAZLA AĞIRLIKTAKİ MUZU YETİŞTİRDİ.  Grin

BURASIDA ANAMURUN 13 KM UZUNLUĞUNDAKİ  SAHİLİ.SAHİLİN HER ALANI HALKA ÇIKTIR.

6  ÜYELERİMİZ / Üye Kimlik Kartı / Ynt: BARIŞ GÜMÜŞSOY : Temmuz 13, 2008, 10:44:04 ÖS
Alıntı:baris_60 tarafından gönderildi.
Alıntı:gizemm tarafından gönderildi.
hoş geldin barış

hoş bulduk gizem Wink

VAY BE BASRIŞ BANA HİÇ H.G DİYEN OLMADI BİLİYORMUSSUN.K.EMRAH GİBİ OLDUM.
7  ÜYELERİMİZ / Üye Kimlik Kartı / Ynt: Elif ARI (~~Tatlıkıss~~) : Temmuz 09, 2008, 05:32:37 ÖS
Alıntı:~~Tatlıkıss~~ tarafından gönderildi.
Ben çok merak ettim bak şimdi nerden akraba olduğumuzu tolgacan laa Huh?(tabi öleyse) Grin

babamlar mersinli sizinde mersinle bi bağınız yokmuş,zaten arı soyadı çok fazla kullanılıyor Shocked.anamurda bile bizden ayrı birtane daha arı var. Grin
8  ÜYELERİMİZ / Hoşgeldiniz / Ynt: ANAMURdan selamlar (mersin) : Temmuz 09, 2008, 09:41:08 ÖÖ
hocam sizin canınız sağolsun en kısa sürede bulduğum fotoları yayınlayacağım.  Smiley
9  ÜYELERİMİZ / Hoşgeldiniz / Ynt: ANAMURdan selamlar (mersin) : Temmuz 04, 2008, 09:37:40 ÖS
Alıntı:¿?V^√~√V^√V'^~DoqaN¿?V^√~√V^√V'^~ tarafından gönderildi.
Alıntı:tilki.can tarafından gönderildi.
bende dedim

Alıntı:bahtsızbedewi tarafından gönderildi.
peki ben ?

iyi ama bu sitede sadece 2 kişi yokki. Wink

o  da doğru herkesin hogeldin demesini mi istiyosun?

ÖNEMLİ OLAN HERKEZİN DEMESİ DEĞİL KİMSEDEN İLGİ BEKLEYECEK DEĞİLİM.ZORLA GÜZELLİK OLMAZ.
10  ÜYELERİMİZ / Hoşgeldiniz / Ynt: Slm : Temmuz 04, 2008, 09:36:12 ÖS
KARDEŞ SİTEDE BİRAZ YENİ GELENLERİ KABULLENME SORUNU VAR AMA İLERLEYEN ZAMANLARDA BU SORUN ORTADAN KALKAR.BU ARADA BENDE YENİ SAYILRIM AMA HOŞGELDİN...
11  ÜYELERİMİZ / Hoşgeldiniz / Ynt: ANAMURdan selamlar (mersin) : Temmuz 04, 2008, 09:34:31 ÖS
BİYERE KABULLENİP KABULLENEMEDİĞİNİ ANLAMAK H.GLE BELLİ OLUR.BEN FATİHOCAMIN  BU SİTESİNİ DUYDUM HEMEN ÜYE OLDUM AMA BANA H.G DİYENLER BENİ ZATEN BURYA ÇAĞIRAN KİŞİLER OLDU.
HER SİTEDE İPİ GÖĞÜSLEYEN 3-5 KİŞİ OLUR.İSTERSENİZ SİZ BİZM MEGANEFORUMA Bİ ÜYE OLUN VE Bİ ZAMAN SONRA BAZI İNSANLAR ARASINDAKİ BAĞLARI GÖRÜN.BEN BURDADA AYNI ORTAMI GÖRECEĞİMİ UMUYORDUM AMA SİZ SADECE BİRBİRİNİZİ TANIDIĞINIZ KİŞİLERLE BAĞLANTI KURMUŞSUNUZ ANLADIIM KADARIYLA. Undecided
12  ÜYELERİMİZ / Hoşgeldiniz / Ynt: ANAMURdan selamlar (mersin) : Temmuz 04, 2008, 12:07:48 ÖS
bende dedim

peki ben ?

iyi ama bu sitede sadece 2 kişi yokki. Wink
13  ÜYELERİMİZ / Üye Kimlik Kartı / Ynt: Elif ARI (~~Tatlıkıss~~) : Temmuz 04, 2008, 08:22:47 ÖÖ
herkez akaraba muhabbetine girmeye gerek yok belkide bi bağlantı var aramızda.ben mersindenim mersinle bi bağlantnız varmı yada bi akrabanız
14  ÜYELERİMİZ / Hoşgeldiniz / Ynt: ANAMURdan selamlar (mersin) : Temmuz 02, 2008, 09:14:05 ÖS
sitede kimse hoşgeldin demedi bu nasıl iştir.diyenlerde sadece meganeforum.net üyeleri. Undecided
15  ÜYELERİMİZ / Üye Kimlik Kartı / Ynt: Elif ARI (~~Tatlıkıss~~) : Temmuz 01, 2008, 11:07:47 ÖS
elif benim soyadımda ARI  belkide akrabayız ama haberimiz yoktur. Smiley
16  KONU DIŞI / Cıvıltı / Ynt: OSMANLI MSN:))) : Haziran 20, 2008, 02:15:13 ÖS
paylaşım için çok sağol bu msn işini dersanedeki felsefe öğr. bize söylemişti hatta bizede kağıta basıp göstercekti ama askere gitmişti bulduğum çok iyi oldu. Wink
17  KONU DIŞI / İlginçler / Ynt: çıkma teklifi (tüyleriniz diken diken olucak kalbinde huzur olmayan bakmasın) : Haziran 20, 2008, 12:20:41 ÖS
güzel ve üzücü bi hikaye.duygularımızı saklamak iyi değilmiş demekki. Wink
18  ANKET / Konu Dışı / Ynt: sitemizi beğendiniz mi? : Haziran 20, 2008, 09:11:39 ÖÖ
Alıntı:baris_60 tarafından gönderildi.
fatih hocamın ellerine sağlık:)

bencede.+1907 Wink
19  ÜYELERİMİZ / Hoşgeldiniz / Ynt: ANAMURdan selamlar (mersin) : Haziran 19, 2008, 08:22:15 ÖS
tşekkr edrim.h.b Smiley
20  KONU DIŞI / Cıvıltı / Ynt: Benden Size FatiHoca'nın Birtane resimi:D : Haziran 19, 2008, 08:15:08 ÖS
tilkican kimdir acaba?

hoşgeldin böl. bakarsan kim olduğu anlarsın. Wink Smiley
21  ÜYELERİMİZ / Sohbet / Ynt: oks ye giren yokmuydu. : Haziran 19, 2008, 08:13:07 ÖS
bu sene birinci çok fazla 100de 100 yapan çok kşi var.kardeşimin arkadaşıda 100 çekti dersleride  herzaman hep 5ti.
22  KONU DIŞI / Cıvıltı / Ynt: Benden Size FatiHoca'nın Birtane resimi:D : Haziran 19, 2008, 08:11:38 ÖS
hocam her zaman çok seviliyorsunuz nedir bu işin sırrı.
bide sizinle yüz yüze görüşüp tanışmayı çok isterdim.
23  ÜYELERİMİZ / Sohbet / Ynt: oks ye giren yokmuydu. : Haziran 19, 2008, 08:06:41 ÖS
benim bide aile dostumuzun oğlu girdi çocuk 92 net yapmış ayrıca als ninde 4 tercihinide kazandı.
24  ÜYELERİMİZ / Hoşgeldiniz / Ynt: ANAMURdan selamlar (mersin) : Haziran 19, 2008, 08:04:16 ÖS
Alıntı:tilki.can tarafından gönderildi.
saOl  Wink

h.g demedin ama barışında dediği gibi sizide biizim oralara bekleriz. Wink

Hoşgeldin Wink

sağolasın h.buldum. Wink Smiley
25  ÜYELERİMİZ / Sohbet / oks ye giren yokmuydu. : Haziran 19, 2008, 06:19:36 ÖS
oks ye giren arkadaşlar nasıldı sınavlar.
benim kardeşim girdi 76 neti var.

bu hafta sbs ye girecek olanlarada başarılar.
Sayfa: [1] 2