yaaaw arkadaşlar neredesiniz gelinde sizlen bir kaynaşalım yaaw.
1)dayı oğlu hem kıraşehirli hemde yakışıklı kankamdır diye söylemiyorum elinden her iş gelir çamaşır,bulaşık

ütü mütü hepsini bilir ama genelde çamaşırlar çeker tabak çanak kırılır ve ütü yaptığında ütü izi parlak olarak çıkmaz direk delik olarak çıkar çünkü o anda kızı ayarlama kaygısıyla ütü yaptığını unutmuştur.
2)bak jackal34 he nekadar çakal olsanda intikam soğuk yenince zevk verir.youtube a video vermek için naz yapar nazını çekmezsen seni rezil etmek için elinden geleni yapar.
3)asikral kuzen dedik bağrımıza bastık yaptığın ayıp bunu kabul et bende sana uysam 2 tane olacan çekilmez.Bana attığı bi kaç kazığı saymazsak delikanlı çocuktur bu aralarda biraz naz yapıyo ama o doğal evlilik çağında artıkın.
4)muamma sende kuzen sana bişe bile demiyorum anladın sen onu.Kuzen olm sen bendensin açıklarını ele vermeye gerek yok
5) gamze senin nikini hatırlamıyom ama sende ayıp ettin en yakın zamanda sanada ulaşıcam.Buuuu bitanecik arkadaşım zaten buna laf diyemez kimse
6) ben havamda olduğum gülmekten,krizde olduğumda bi adamı sinirden öldürebilirim. nefsi müdafa gibi bi lüks vermem ve genelde msn yi aracı kullandığım için bana bişe olmaz olan şahısın bilgisayarına yaptığı ağır darbeler sonucu kafasını ve monitorü ikiye bolmüş olmasıdır.
7) sakıncalı o yüzden isim ve nik vermiyorum kendilerinin pek hoşuna gitmez çünkü.
işte benim şimdilik tayfam böyle ama ilerki zamanlarda bu tayfayı düzelteceğime emin olabilirsiniz yani düzeltmekten kastım 7 kişi kalmayız biz. sizde bi tayfa çıkartın kendinize zevkli oluyo emin olabilirsiniz